mandag den 16. januar 2012

Grrrr

Til jer alle sammen her på blokken. Her de sidste 4 dage har jeg ikke kunnet skrive kommentar hos mange ja næsten alle jer. Jeg ved ikke lige hvad der er galt,har kørt min pc igennem med div renseprogrammer og der er ingen snavs eller fjel her. Er der nogen af i andre der har samme problem ??

7 kommentarer:

Helle : sagde ...

nej Benthe jeg har ingen problemer med at kommenter på bloggene rundt omkring. Håber du finder fejlen, kan det være den browser du bruger? Jeg blogger i Safari.

Kirsten sagde ...

Hej Benthe
Nej (heldigvis) har jeg ikke pt. problemer med bloggen. Jeg ville SÅ gerne kunne hjælpe, men jeg aner ikke noget som helst til den slags andet end at det er møg hamrene ski... irriterende.
Håber snart det løser sig ;O)

Merete sagde ...

Det har jeg engang imellem hos andre, men ikke særlig tit. Jeg plejer at vende tilbage dagen efter, og så kan jeg får det meste smide en kommentar

Benthe sagde ...

Tak for jeres tilbage meldinger alle 3.Jeg har lige prøvet på din blok igen Kirsten men kan stadig ikke kommenter.I andre 2 er der ingen problemer med.Har nu lige fået manden til at installer Safari og kan nu med den skrive til alle.
Så nu bliver det bare sådan...ikke mere bøvl med det.

Uldbegavet sagde ...

Jeg har hørt, at nogle gange kan problemet være, at man har sat flueben i "forbliv logget ind". Nogle gange hjælper det at fjerne dette flueben.
Jeg går altid på fra google chrome, synes det er mere stabilt end google.com

Helle : sagde ...

Godt at det lykkes for dig med safari !

Lykke sagde ...

Der er også flere blogge hvor jeg ikke kan se kommentarerne eller selv lægge en - har ledt efter en forklaring, men har indtil videre ikke fundet en!!